Saturday, May 28, 2022
Google search engine

Kad Perubatan

Anda Sedang Mencari Kad Perubatan
Pilihan No.1 Rakyat Malaysia?

6 Sebab Anda Perlu Ada Medical Card Dengan Segera!

Jika malang tidak berbau yang membawa kepada kematian dan bilang upaya maka pampasan dalam bentuk wang tunai terus kepada waris penama dalam tempoh proses sepantas 14 hari sahaja. commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Tidak menyangkal sama sekali kehebatan hospital kerajaan sekarang, akan tetapi untuk lebih keselesaan dan tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan rawatan di Hospital Swasta. Lebih-lebih lagi di zaman covid ini hospital kerajaan perlu menampung pesakit covid belum reda kadar jangkitan di negara kita.

Percaya tak jika saya katakan wabak covid yang melanda ini memberi pengajaran kepada kita betapa pentingnya menyimpan duit dan memiliki duit simpanan untuk meneruskan kehidupan. Jika kita boleh memindahkan risiko kos rawatan  tersebut kepada pihak lain bukankah ia lebih bijak TANPA menggunakan wang simpanan kita?

Adakah anda tahu berapa kos untuk merawat penyakit kanser di Malaysia? Ramai orang TERPAKSA MEMBUAT PINJAMAN dengan bank untuk membiayai kos rawatan yang menelan RATUSAN RIBU ringgit. Bukan itu sahaja, segala harta terpaksa digadaikan setelah tidak berjaya atau pon malu meminjam wang dengan saudara mara / adik-beradik. Bila meminjam pada bank perlu membayar pula. Makin bertambah masalah dan bebanan anda..

Mengumpul aset dan harta bukanlah suatu perkara yang mudah! Dari muda sampai pencen bayar rumah. Pastinya anda tidak mahu ASET-ASET DAN HARTA BENDA TERGADAI semata-mata untuk membiayai kos rawatan di hospital. Jadi jom pindahkan pada pihak ketiga.

Mengapa Anda Perlu Pilih Medical Card AIA Takaful?

Plan Medical Card Pilihan No.1 Rakyat Malaysia

Aplikasi my AIA membolehkan anda mendapat maklumat tentang manfaat kad perubatan di hujung jari

Hospital Platinum dan hospital panel seluruh negara untuk mempercepatkan kemasukan ke hospital dan tanpa deposit

Pelan Perubatan yang tiada limit seumur hidup untuk pelan individu dan keluarga

Pelan medical card keluarga melindungi sehingga 6 orang ahli keluarga dalam 1 polisi dan manfaat medical card adalah berasingan (tidak berkongsi)

Layak mendapatkan rawatan di hospital panel AIA dimana AIA satu-satunya pengendali takaful yang membiayai rawatan Covid di hospital Swasta

Manfaat AIA Vitality memberikan ganjaran setiap bulan supaya anda mengekalkan gaya hidup sihat

Manfaat 'Health Wallet' yang membolehkan anda untuk melakukan pemeriksaan kesihatan, vaksinasi dan banyak lagi!

Aplikasi MyAIA yang memberikan kemudahan kepada anda untuk mencari lokasi Hospital Panel AIA, memohon 'Guarantee Letter', mengemaskini profil dan banyak lagi!

Dapatkan Konsultasi Percuma Hari Ini

Perunding Takaful Dari AIA Public Takaful Sedia Membantu Anda